Informatie en tips over waterontharders
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatst bewerkt op: 23 sep 2021

AffiliateBeheer jij een waterontharder informatie site en wil je lekker wat extra’s verdienen?! Dan ben jij hier op de juiste plek!

Waterontharders kunnen van zeer effectieve waarde zijn als je in een gebied woont met hard water. Maar ook in gebieden met zacht water komt vaak nog kalk voor dat je apparaten aantast.

*Tip
→ Waterontharder kopen? Vergelijk eerst! Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend offertes van vakspecialisten.

Wat zijn affiliates?

Voor ons zijn affiliates informatieve websites die ons aanmeldformulier op hun site plaatsen. Wanneer dit gebeurd krijg je een vergoeding voor elke goedgekeurde lead. Door middel van onze aanpak zorgen wij voor een win-win situatie voor beide partijen.

Wat kost het en wat krijg ik?

Het formulier is snel geplaatst op je website. Dit kost je ongeveer 5 minuten en het kost je niets. Hoe gaat het daarna in zijn werking? Iemand vult het formulier in op jou website en die wordt doorgestuurd naar ons. Wij nemen contact op met de klant en kijken we of deze serieus is. Wanneer de klant wordt goedgekeurd krijg jij je vergoeding. Dit is 50% van onze omzet die we uit die lead halen met een maximum. Bij waterontharders is dit ongeveer €14 per lead.

Wat zijn de voordelen als affiliate?

Het kost amper tijd en je hoeft bijna niks te doen. Alleen moet het formulier op je site geplaatst worden wat ongeveer 5 minuten kost. Eigenlijk verdien je gratis geld!

Wanneer is er sprake van een goedgekeurde lead

Een goedgekeurde lead zorgt ervoor dat jij je vergoeding ontvangt. Maar wat is een goedgekeurde lead? Als wij én de waterontharder bedrijven in contact kunnen komen met de lead, dan is deze goedgekeurd. Wanneer de klant niet bereikt kan worden, voldoet deze dus niet aan de eisen. Op dat moment is de lead niet goedgekeurd.

Waarom affiliate worden bij ons?

  • Wij zijn een kleine organisatie waarbij je snelle reacties kan verwachten op je vragen. Je bent niet een van de vele in de organisatie maar we nemen de tijd voor je
  • Je krijgt een vergoeding en je wordt op tijd uitbetaald
  • We zorgen voor een win-win situatie voor beide partijen
  • Je krijgt geheel je eigen inlogpanel
  • Je kan alles bekijken, het is inzichtelijk
  • Het i-frame plaatsen is heel simpel en kan binnen 5 minuten geplaatst worden

Hoe kan je je aanmelden?

Heb je besloten dat je affiliate wilt worden voor waterontharders dan kun je ons mailen naar info(@)offerteadviseur.nl. Stuur je gegevens door en wij nemen contact met je op!

Meerdere categorieën

Beheer je verschillende informatie sites of zoek je naar een andere categorie? Klik dan hier voor het overzicht. Als jou categorie er niet tussen staat maar je wel affiliate wilt worden, stuur dan een mailtje naar info(@)offerteadviseur.nl met jou categorie en wij kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

 

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren 4.5/5

Laatste nieuws

Het bedrijf 24Man B.V. achter de Amfa4000 en Waterontharder .com van Julio Rosier is Failliet

mei 28, 2024

Laatst bewerkt op: 03 jun 2024 Bron: bewerkte still uit uitzending AVROTROS

Een blik op de waterhardheid van Zuid-Holland

maart 21, 2024

Als je ooit hebt geprobeerd om de waterhardheid van het drinkwater in

Een diepe duik in de waterhardheid van Noord-Holland

maart 7, 2024

Als je ooit hebt geprobeerd om de waterhardheid van het drinkwater in